Vacature receptioniste/telefoniste

Voor ons kantoor in Harderwijk zijn wij op zoek naar een
enthousiaste en representatieve receptioniste/secretaresse voor 22 uur per week.

Kern notarissen

Kern notarissen is een moderne notarispraktijk met een eigentijdse aanpak! De kracht van dit kantoor is de spreiding van de diverse rechtsgebieden, waardoor wij op alle fronten iedereen deskundig van dienst kunnen zijn. Ons kantoor investeert in de kern van de zaak; door regelmatige bijscholing van de medewerkers, zowel intern als extern, en door het meedenken met partners en het openstaan voor de nieuwste ontwikkelingen in de digitale wereld. Daardoor kunnen wij altijd een up-to-date en snelle dienstverlening bieden.

Werken bij Kern notarissen

Als receptioniste/secretaresse ben je hét visitekaartje van kantoor en het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten. Je draagt zorg voor een eerste professionele representatie van Kern notarissen bij het verstrekken van algemene informatie aan de telefoon en bij het deskundig doorverwijzen en doorverbinden van cliënten. Je bent verantwoordelijk voor al het binnenkomende telefoonverkeer en alle voorkomende receptietaken, waaronder de ontvangst van cliënten, leveranciers en bezoekers en de verspreiding c.q. verzending van binnengekomen en uitgaande post.

Indien je wordt ingezet op het secretariaat bied je ondersteuning bij diverse werkzaamheden zoals de dossieradministratie, archief- en opruimwerkzaamheden en telefoon- en agendabeheer.

Receptie- en telefoniewerkzaamheden zijn de basis. Verschillende licht administratieve taken in de breedste zin van het woord houden deze basis breed.

Wat vragen wij?

Je bent representatief, nauwkeurig, stressbestendig en hebt een flexibele en servicegerichte instelling. Daarnaast beschik je over:

●     minimaal MBO niveau 4

●     goede typevaardigheid

●     uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

●     goede kennis van en ervaring met het MS office pakket

Wij zoeken iemand:

●     met een representatieve uitstraling 

●     die het een uitdaging vindt alle cliënten op correcte en enthousiaste wijze te ontvangen

●     die zeer servicegericht, enthousiast en betrokken is en die een proactieve houding heeft

●     die misschien al ervaring heeft in het notariaat

●     die in totaal 22 uur per week beschikbaar is, waarvan 2 dagen fulltime op dinsdag en vrijdag en bij vakantie en ziekte extra inzetbaar is.

Wat wij jou bieden

Je gaat deel uitmaken van een enthousiast en gedreven team mensen. We bieden je in eerste instantie een contract voor bepaalde tijd. Ons aanbod is een veelzijdige en uitdagende functie met een grote mate van zelfstandigheid.

Solliciteren

Ben jij per direct of op korte termijn beschikbaar voor deze functie, stuur dan jouw cv met motivatie uiterlijk op 31 januari aanstaande naar:

Kern notarissen

Postbus 153

3840 AD Harderwijk

of per email: Scheiberlich@kernnotarissen.nl

Voor meer informatie of verdere vragen kun je contact opnemen met één van de notarissen, tel. 0341-41 71 14.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

 

 

Wonen

Zonder zorgen!

Lees meer

Samenleven

Belangrijke zaken goed geregeld

Lees meer

Erven

Later is nu

Lees meer

Ondernemen

Advies met persoonlijk karakter

Lees meer