Een nieuw gezicht!

Geplaatst op: 21 juli 2021

Een nieuw gezicht!

Misschien heeft u haar in de afgelopen maanden al eens gezien of gesproken. Vol trots kunnen we meedelen dat Marisa Sianpudsa (22 jaar) de nieuwe aanwinst van Kern notarissen is.

Als stagiaire is zij in augustus 2020 bij Kern notarissen aan de slag gegaan en heeft haar eindstage inmiddels met een mooi cijfer afgerond.

Marisa gaat bij Kern notarissen aan het werk in de functie van (junior) secretaresse op de familierechtpraktijk. Marisa hoopt op korte termijn haar MBO-opleiding Juridisch-administratieve dienstverlening aan Landstede af te ronden en vervolgens in deeltijd te starten met haar opleiding HBO-rechten.

Marisa:

“Wat werken bij kern notarissen zo leuk maakt?

Het is nooit saai in de familierecht praktijk. Er is zoveel diversiteit qua werk. Sinds het begin van mijn stage ben ik heel goed ondersteund en begeleid door alle collega’s en de (kandidaat-)notarissen. In de tijd dat ik hier werkzaam ben heb ik ook zo veel kunnen leren en is mijn persoonlijke ontwikkeling ook omhoog gedaan. Het leuke is dat je blijft leren en ontwikkelen. Daarnaast heb ik natuurlijk ook hartstikke leuke collega’s waar ik mee samen werk!”