Notaris Harderwijk

Bent u op zoek naar een notaris in Harderwijk?

Het kantoor Kern notarissen (tot voor kort Wemes Weber Scheiberlich notarissen) in Harderwijk kan bogen op een jarenlange ervaring (vanaf 1966) en heeft mede daardoor een uitgebreid netwerk.

Kern Notarissen

Historie van Kern notarissen

In 1966 is mr. L.T. Wemes als nieuw gevestigde notaris gestart en hij heeft in 1989 zijn kantoor kunnen overdragen aan zijn zoon: mr. E.J. Wemes. Begin 1998 zijn laatstgenoemde heer Wemes en mr. J.H. Weber, al sinds 1974 verbonden aan dit kantoor, een maatschap aangegaan.

Sinds 1 juli 2007 is mr. S.D. Scheiberlich, als opvolger van mr. H.J.G. Beernink, tot notaris benoemd en toegetreden tot de maatschap. Zij was reeds sinds medio 2001 als kandidaat-notaris verbonden aan het kantoor.

Het kantoor is gevestigd in een representatief en goed bereikbaar pand, aan de rand van het centrum van Harderwijk. Het pand is in 2000 geheel nieuw gebouwd, beschikt over alle voorzieningen, is ook toegankelijk voor minder valide cliënten. Daarnaast is er voldoende eigen parkeergelegenheid. De gehele regio wordt bediend: Harderwijk, Hierden, Ermelo, Nunspeet, Zeewolde en omgeving.

De praktijk die wordt uitgeoefend is een algemene praktijk met ruimte voor specialisaties. De kracht van dit kantoor is de spreiding van de diverse rechtsgebieden, waardoor wij u op alle fronten deskundig van dienst kunnen zijn. Alle medewerkers hebben een ruime praktijkervaring in het notariaat, variërend van vier tot meer dan dertig jaar.

De ervaring van al onze medewerkers wordt regelmatig getoetst aan de eisen van deze tijd. Ons kantoor investeert in de kern van de zaak; door regelmatige bijscholing van de medewerkers, zowel intern als extern, en door het meedenken met partners en het open staan voor de nieuwste ontwikkelingen in de digitale wereld. Daardoor kunnen wij u altijd een up-to-date en snelle dienstverlening bieden.

Kern Notarissen