Verkoopt u uw huis? Welkom op ons kantoor! Maar u kunt ook kosteloos passeren bij volmacht

Geplaatst op: 29 april 2022

Verkoopt u uw huis? Welkom op ons kantoor! Maar u kunt ook kosteloos passeren bij volmacht

De coronamaatregelen zijn van de baan en we mogen u weer op kantoor ontvangen. Dat doet ons goed! Het persoonlijke contact met u, maar ook met de makelaar en de hypotheekadviseur hebben we gemist.

Hoewel er meer kan en mag realiseren we ons ook dat corona niet weg is. Mogelijk dat u zich nog niet zo op uw gemak voelt om op kantoor te komen voor het tekenen van een akte als daarbij ook vier of zelfs meer andere personen aanwezig zijn.

In de coronaperiode hebben we veel akten gepasseerd op basis van een volmacht. Via een beeldbelverbinding kon er vanuit huis of werk een volmacht getekend worden. Tijdens de afspraak zelf tekende een medewerker van Kern notarissen de akte voor u.

Deze manier van tekenen blijven wij als gratis service aanbieden. Dit enerzijds om te voorkomen dat u zich niet op uw gemak voelt tijdens de afspraak, maar anderzijds ook om op praktisch vlak gemak te bieden. Zo heeft u geen reistijd en hoeft u niet vrij te nemen van uw werk of andere bezigheden voor het tekenen van de akte. Uiteraard krijgt u en ook uw makelaar alle informatie van ons, zowel voor als na het tekenen van de akte.

Na ontvangst van de koopovereenkomst ontvangt u van ons een (digitale) vragenlijst waarop u aan kunt geven of u wel of niet zelf op kantoor komt voor het tekenen van de akte.

Meer weten: bel ons (0341 417114) of email Christel Bosch (bosch@kernnotarissen.nl)