Notaris Eef Wemes met pensioen

Geplaatst op: 14 februari 2019

Notaris Eef Wemes gaat vrijdag 15 februari met pensioen. Zijn werkzaamheden zullen worden voortgezet door mr. Heidi Stitselaar die per deze datum tot notaris is benoemd. Sinds 1 april 2018 is Heidi al werkzaam voor Kern notarissen. Heidi is -net als Wemes – gespecialiseerd in familierecht.

Het kantoor kent dan twee vrouwelijke notarissen. Sinds 2001 is notaris Stephanie Scheiberlich (specialist ondernemingsrecht) al aan het kantoor verbonden.

De hoge kwaliteit van de dienstverlening die wordt nagestreefd blijft onveranderd. De ‘sport’ is om tot een juridisch goed antwoord te komen dat waar mogelijk ook nog eens praktisch is. De cliënt moet de juridische materie vertaald zien naar een helder, begrijpelijk en passend verhaal.

‘Welke ontwikkelingen zijn er in de maatschappij, wat doe je daarmee als notaris? Ik wil op mijn manier laten zien hoe belangrijk en waardevol ons vak is. Niet afwachtend zijn, maar vooruitdenken en proactief zijn. Digitalisering, taalgebruik, aandacht voor de klant, het bereiken en binden van de ‘jongere’ generatie en maatschappelijke betrokkenheid zijn voor mij belangrijke punten.’ Aldus Heidi.

Kortom: een toegankelijk en kwalitatief gedegen notaris(kantoor) anno nu. Oftewel: allesbehalve stoffig en ingewikkeld en gewoon GOED.

Ter gelegenheid hiervan is een artikel verschenen in Het Kontakt: https://epal.bdumedia.nl/hetkontaktharderwijk/20190213/#browse/3