Online Inloopspreekuur

Geplaatst op: 18 mei 2020

Online Inloopspreekuur

Het online inloopspreekuur is iedere donderdag van 14.00 – 15.00 uur.

Aanmelden voor het online inloopspreekuur kan eenvoudig!

Stuur een e-mail naar info@kernnotarissen.nl met als onderwerp ‘online spreekuur’ met uw naam en telefoonnummer. U ontvangt binnen 24 uur een uitnodiging in uw mailbox voor een videogesprek met één van onze medewerkers. De videoverbinding is een veilige verbinding waarbij uw privacy is gewaarborgd.

Ook nu: toegankelijk en betrokken

Kern notarissen staat voor een hoge kwaliteit van dienstverlening op een toegankelijke wijze. Op de belangrijke momenten in uw leven krijgt u van ons de aandacht die u nodig heeft. Juist en zeker ook in deze Corona-tijd van groot belang!

Voor de invoering van de Coronamaatregelen kon u spontaan bij ons kantoor binnenlopen voor een korte vraag of informatieverzoek. Dit geheel vrijblijvend en kosteloos. Hier werd veelvuldig gebruik van gemaakt. Een dergelijk spontaan bezoek aan ons kantoor is in deze Coronatijd niet verstandig en wenselijk.

Om toch uw vragen te blijven beantwoorden en omdat wij het spontane contact met u niet willen missen, biedt Kern notarissen vanaf vandaag een alternatief: een kosteloos en vrijblijvend online inloopspreekuur. Zo kunnen wij elkaar toch spontaan spreken èn zien!

De mogelijkheid om toch makkelijk uw vragen te stellen

Stel tijdens het online inloopspreekuur uw vragen, zoals:

–              mijn (groot)ouders kunnen de deur niet uit, maar willen toch een testament maken. Kan dat wel?

–              mijn ouders hebben hun woning verkocht, maar nu is mijn vader opgenomen in een zorginstelling. Hij mag er niet uit en wij er niet in, wat nu?

–              ik wil graag mijn hypotheek oversluiten voordat de rente mogelijk weer gaat stijgen. Kan ik daarvoor nog bij de notaris terecht?

–              mijn moeder is twee weken geleden overleden. Welke dingen moet ik op juridisch gebied regelen?

Liever bellen of mailen?

Wilt u liever bellen of e-mailen? Uiteraard staan wij ook op die wijze nog steeds voor u klaar. Onze contactgegevens vindt u hier: https://www.kernnotarissen.nl/contact/