Kern notarissen staat ook in Coronatijd voor u klaar!

Geplaatst op: 28 april 2020

Kern notarissen staat ook in Coronatijd voor u klaar!

Kern notarissen staat voor een hoge kwaliteit van dienstverlening op een toegankelijke wijze. Op de belangrijke momenten in uw leven krijgt u van ons de aandacht die u nodig heeft. Juist en zeker ook in deze Corona-tijd van groot belang!

Mogelijkheden voor afspraken: op kantoor, beeldbellen of telefonisch

Kern notarissen is iedere werkdag van 08.30 tot 17.00 uur (op afspraak) geopend. Het persoonlijk contact op kantoor wordt beperkt tot die afspraken waar u echt bij aanwezig moet zijn, zoals bijvoorbeeld het tekenen van een hypotheekakte, een levenstestament of testament. Voor afspraken waar u niet persoonlijk voor op kantoor hoeft te komen, tekent u thuis via een veilige beeldbelverbinding een volmacht, zodat één van onze medewerkers de akte namens u kan tekenen. U kunt daarbij denken aan de verkoopakte van uw woning.

Besprekingen doen wij zoveel mogelijk via beeldbellen of telefonisch. Is dat om welke reden dan ook niet mogelijk, dan doen wij ons uiterste best om in samenspraak met u een geschikt alternatief te bedenken.

Beleid Corona

Bekijk de maatregelen die wij als Kern notarissen treffen om de veiligheid van zowel u als onze medewerkers te waarborgen hier: https://www.kernnotarissen.nl/beleid-coronavirus/