Toegankelijk en betrokken

Kern notarissen staat voor een hoge kwaliteit van dienstverlening op een toegankelijke en maatschappelijk betrokken wijze. Op de belangrijke momenten in uw leven krijgt u van ons de aandacht die u nodig heeft. Stoffig en ingewikkeld zijn wij zeker niet, wel ‘gewoon’ goed! U zult ervaren hoe waardevol en belangrijk onze notariële dienstverlening is. Benieuwd geworden naar Kern notarissen? Voel u welkom voor een kennismaking op ons kantoor in Harderwijk.

Kern logo bord
Kern Notarissen

Sinds 1966

Het kantoor Kern notarissen kan bogen op een jarenlange ervaring (vanaf 1966) en heeft mede daardoor een uitgebreid netwerk. In 1966 is mr. L.T. Wemes als nieuw gevestigde notaris gestart en hij heeft in 1989 zijn kantoor kunnen overdragen aan zijn zoon: mr. E.J. Wemes. Begin 1998 zijn laatstgenoemde heer Wemes en mr. J.H. Weber, al sinds 1974 verbonden aan dit kantoor, een maatschap aangegaan onder de naam Wemes & Weber notarissen.

Kern Notarissen

2007: Scheiberlich toegetreden tot de maatschap

Sinds 1 juli 2007 is mr. S.D. Scheiberlich, als opvolger van mr. H.J.G. Beernink, tot notaris benoemd en toegetreden tot de maatschap. Zij was reeds sinds medio 2001 als kandidaat-notaris verbonden aan het kantoor. Per 1 juli 2014 heeft zij tevens het protocol (de akten en dossiers) van kantoorgenoot en oud-notaris Weber overgenomen. Notaris Stephanie Scheiberlich is specialist ondernemingsrecht en mediator.

Kern Notarissen

2013: Wemes Weber Scheiberlich wordt Kern notarissen

De tijd verandert en de maatschappij van tegenwoordig vraagt een flexibele geest en een wendbare praktijk. Voor de notarissen Wemes, Weber en Scheiberlich een signaal om de naam te veranderen naar Kern notarissen. Een naam die staat voor waar het om draait, en waarmee het kantoor de stabiliteit en continuïteit kan waarborgen die aan het notarisambt verbonden zijn. Een naam waarmee dit Harderwijker notariskantoor aangeeft klaar te zijn voor de toekomst met een nieuwe generatie.

Kern Notarissen

2019: Heidi Stitselaar benoemd tot notaris

Sinds 21 februari 2019 is mr. H. Stitselaar-van Dijk (Heidi) notaris bij Kern notarissen, dit als opvolger van oud-notaris Eef Wemes. Als specialist familierecht zet notaris Heidi Stitselaar de werkzaamheden van Eef Wemes voort.